Какво представлява болката в ставите и гърба

Какво представлява болката в ставите и гърба?

Болката в ставите и гърба… Случва се, когато ставите ви започват да се удрят в нерв и да го притискат. Това може да бъде доста болезнено и хората имат болки в гърба, коленете и бедрата. Аз имах болки в коленете, бедрата, по целия гръб и врата и се справих с мигренозно главоболие и скованост в раменете.

Каква е причината това да се случи?

Като цяло, при повечето хора, когато тъканите и ставите им започнат да отслабват, започват да се събират и да притискат нерва. Ето защо започваме да търсим луди решения, за да облекчим болката.

Какво можете да направите за това?

Има декомпресионна терапия и хиропрактика, които са едновременно отпускащи и смекчаващи болката. Въпреки това, когато прилагах тези методи, болката винаги се връщаше. Според мен хроничната болка може да доведе до смърт, защото започваш да съкращаваш живота, който искаш да живееш, за да се предпазиш от болка.

Защо болката се връщаше?

Тъй като заобикалящата тъкан в тези области става по-слаба, тя е по-защитена от болката.

Because the surrounding tissue in those areas was becoming weaker, it is more protected from the pain.

Има ли решение?

Да, укрепване на тъканта около ставната капсула, в която се намира хрущяла Ви. Когато тази тъкан стане по-силна, ставата се отпуска и нервът вече не се притиска, като по този начин облекчава болката.

Бях шокиран от OsteoStrong и ефектите, които имаше върху болките в ставите и гърба ми.

След като изслушах д-р Джакуиш, знаех, че това ще увеличи здравината на костите ми, което ще помогне на физическата ми сила. Въпреки това не вярвах, че това ще облекчи болките в ставите и гърба, с които бях измъчван от десетилетия.

След около шест до седем сесии болките в ставите и гърба ми изчезнаха.

Бях човек, който приемаше 10 до 20 Advil или ибупрофен всяка седмица, само за да мога да функционирам нормално. Получавах мигренозни главоболия всяка седмица и често изпитвах  клаустрофобия по време на  вътрешни полети. Да имам седалка до прозореца и двама души до мен беше кошмар и ми причиняваше главоболие.

Мислех, че ще живея вечно с болката.

Никога няма да забравя първия полет от Ню Йорк до Ел Ей; това беше първият път, когато не изпитах болки в гърба. Приготвяхме се за кацането и стюардесата обяви всички да поставят седалките си в изправено положение. Посегнах да го направя и разбрах, че през целия този полет не съм наклонил седалката си.

За първи път от десетилетия успях да пътувам без гърбът да ме боли постоянно.

Можете да направите нещо за болките в гърба и ставите. Тайната е в укрепване на тъканта около ставите, за което OsteoStrong може да помогне

Надяваме се, че сте се насладили на още един забавен факт за здравето!

Възпозлвай се от БЕЗПЛАТНА сесия в OsteoStrong

Искаме да те поканим да направиш безплатна сесия в нашия център. За нас ще бъде удовослтвие да се запознаем и да изпробваш този иновативен метод!