OsteoStrong не е изометрия!

OsteoStrong не е изометрия.mp4 from Защо да работите по-усилено с изометрия, когато можете да работите по-интелигентно с OsteoStrong

Докато изометрията в момента е на мода, OsteoStrong използва най-новите и най-добри изследвания, за да надхвърли статуквото и да се насочи директно към вас, вашите здравни нужди и качество на живот.

Когато описвам OsteoStrong на хора, особено на хора, които имат фитнес опит, се опитвам да им помогна да разберат истината зад нашата работа. В OsteoStrong ви помагаме да влезете в биомеханично оптимална позиция, за да подражавате на силна ударна сила с натиск. Това е много по-трудно да се опише, отколкото си мислите. Когато описвам OsteoStrong на нашите клиенти, те често отговарят: „О, изометрия. Да да да. Тя съществува от десетилетия.“

OsteoStrong не е изометрия. OsteoStrong не е като никоя услуга, която някога сте пробвали до сега.

Най-често срещаните изометрични упражнения, които хората обичат да споменават, са седене на стена, когато свиете коленете си, бедрата ви са успоредни на земята, гърбът ви е на стената и поддържате тази форма, докато мускулите ви не се уморят. В това няма нищо лошо! Въпреки това, ограничението с изометрията, в сравнение с OsteoStrong е, че все още поддържате само една гравитационна сила, едно G. В това упражнение вие ​​всъщност не създавате никакъв тип сила, която стимулира развитието на костите и мускулите.

Когато опитате OsteoStrong, мозъкът ви естествено се опитва да вмести нашите услуги в парадигма, която в момента разбирате или сте изпитали. Често чуваме нашите клиенти да казват: „Това фитнес ли е? Това изометрия ли е? Какво е?“ Тези въпроси са една от причините, поради които даваме възможност на всеки, който е любопитен към OsteoStrong, да опита безплатна сесия. Знаем, че докато не опитате OsteoStrong, няма парадигма, в която мозъкът ви може лесно да вмъкне нашите услуги.

Изживяването OsteoStrong е чисто ново, високотехнологично и имитира силен натиск върху мускулно-скелетната ви система равен на няколко пъти телесното ви тегло.

Едно от любимите ми неща, които трябва да направя, е да преведа клиент през сесия с помощта на специализирано устройство, което прилича на лег преса. Докато седите, краката ви са върху плоскост и започвате да прилагате натиск и сила. Често имаме клиенти на възраст между 60-70 години, които се притесняват от оборудването и техниките. Въпреки че не разбират напълно науката зад OsteoStrong, те също са в състояние да приложат няколкостотин килограма сила само за няколко секунди. Нямаха представа, че са толкова силни! Знаем, че усещането от първата ви сесия в OsteoStrong ще е като при 50-та или 100-та сесия. Няма разлика между сесиите, защото резултатите винаги са еднакво успешни.

Когато гледате екрана на уреда, виждате че количеството сила, която можете да приложите, постоянно се увеличава с времето.

Всеки път ставате все по-силни и по-силни. Костите ви продължават да стават по-силни. Вашите мускули продължават да стават по-силни. И така, OsteoStrong навлиза все повече в ежедневието ви.

Винаги е невероятно да чуеш истории от хора, които могат обективно да видят, че редовните клиенти на OsteoStrong подобряват ежедневния си живот. Наскоро един клиент каза: „О, боже! Майка ми просто затръшна багажника на колата, след като ръката й беше пълна с хранителни стоки и след това се изкачи сама по стълбите. Тя не можеше да прави това от толкова дълго време!” Друга дълбоко сантиментална история, която нашият персонал постоянно разказва, е за доволните клиенти, които вече могат да играят с внуците си, да започнат отново да играят тенис или дори да възобновят състезанията  на олимпийските игри за възрастни. Имахме дори един клиент, който сподели, че вече е в състояние да удря топка за голф на 15 ярда по-далеч от всякога.

Всичко, което правим в OsteoStrong, ви връща обратно живота, който искате.

Това е животът, който искате да живеете. Можете да живеете без болка, да си върнете подвижността, да подобрите стойката си, да изглеждате и да се чувствате по-млади и да възвърнете предишната си сила. Вече не трябва да се страхувате от фрактури или наранявания.

OsteoStrong променя света и е всичко друго, но не и изометрия.

Възпозлвай се от БЕЗПЛАТНА сесия в OsteoStrong

Искаме да те поканим да направиш безплатна сесия в нашия център. За нас ще бъде удовослтвие да се запознаем и да изпробваш този иновативен метод!