ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Вие имате въпроси, ние имаме отговори. Всъщност една от основните ни цели с OsteoStrong®, е да помогнем на нашите клиенти да вземат информирани решения относно ЗДРАВЕ НА КОСТИТЕ, така че да могат да водят здравословен живот.

ЗА НАШИТЕ СЕСИИ

Разбира се! Искаме да опитате безплатен сесия, за да можете да се убедите колко бързо тялото Ви ще реагира на нашата система. Щракнете тук, за да заявите Вашата БЕЗПЛАТНА СЕСИЯ. Скоро ще се свържем с Вас, за да насрочим време за посещение. Вижте дали имаме местоположение близо до Вас: Местоположения

Нашите изследвания показват, че по-честите посещения в действителност забавят резултатите.

Традиционното здравно осигуряване в Съединените щати обикновено не покрива сесиите на OsteoStrong. Медицинските спестовни сметки обаче могат да се използват в много случаи. Също така, OsteoStrong сесиите обикновено са по-евтини от повечето застрахователни доплащания.

Да, и ще видите страхотни резултати, ако правите и двете. Препоръчва се обаче, да не правите тренировка непосредствено преди Вашите OsteoStrong сесии. Не забравяйте, че OsteoStrong укрепва скелетната ви система. Мускулната Ви сила ще се отприщи, след като умът Ви усети, че скелетната Ви система е в състояние да борави с по-силни мускули.

ЗДРАВЕ

За съжаление, публикуваните изследвания по тази тема не показват, че е възможно да укрепите костите си чрез конвенционални упражнения или тренировки с тежести. Изследване, публикувано през 2012 г., установи, че минималната сила, необходима за задействане на растежа на костите, е 4.2 кратна на телесното тегло (4.2 MOB). Ангажирането с такова количество сила по безопасен начин извън центъра на OsteoStrong® не се препоръчва за повечето хора. Добрата новина е, че нашата собствена Spectrum система безопасно позволява на клиентите да получат много повече от минимума от 4.2 MOB, за да задействат отговора за скелетния растеж, който хората търсят.

Да, мнозина, които показват Т-резултати до -4 от своите DXA сканирания, правят сесии в OsteoStrong. Дори в тези крайни случаи, членовете напълно са обърнали хода на остеопорозата си без лекарства. Както при всички медицински състояния, ние насърчаваме хората да се консултират със своя лекар преди започване на сесии в OsteoStrong.

Резултатите варират от човек на човек, но по-долу са някои общи правила за това, което изпитват нашите членове:

 

Болки в ставите и гърба. По принцип хората изпитват усещане за облекчаване на болката в ставите и гърба след 1 до 12 сеанса. Разбира се, за всяко физическо състояние, което предизвиква притеснение, Ви препоръчваме да попитате Вашия лекар, преди да се включите в сеанси в OsteoStrong.

 

След като болката ви изчезне, редовни сеанси ще продължат да развиват ставната, костната и околната поддържаща тъкан. Силно се препоръчва да продължите сеансите, за да предотвратите връщането на болката в ставите и гърба.

 

Увеличаването на силата на скелета или на костната плътност може да се забележи само при сканиране на костната плътност. Обикновено отнема 6-12 месеца от момента, в който започнете с OsteoStrong®, за да може DXA сканирането да покаже увеличаване на костната плътност.

 

Подобрения в баланса. Повечето хора забелязват подобрения в собствения си баланс само след един до два сеанса и това обикновено още се подобрява за няколко сеанса след това.

 

Мускулна сила. Повечето хора, независимо от нивото на тренираност, усещат подобрение в общата сила след около 4 сеанса. Редовните сеанси изглежда продължават да подобряват силата в продължение на много години. Някои хора могат да имат периоди на задържане на измерваното подобрение. Имайте търпение, когато това Ви се случи!

Да, OsteoStrong® всъщност спомага за укрепването на костта около подменената тазобедрена или колянна става. Също така сме чудесни за предварителна подготовка преди тези видове операции. Както при всички медицински състояния, ние насърчаваме хората да се консултират със своя лекар преди започване на сеанси в OsteoStrong.

ФРАНЧАЙЗИНГ

Един собственик трябва да отговаря за ежедневния надзор на основните операции и бизнес дейности. От мениджъра не се изисква да бъде собственик, но трябва да бъде отговорен за наблюдението на ежедневните операции на управлявания от него обект и да вложи цялото си внимание, енергия и усилия в управлението, експлоатацията, промотирането и растежа на бизнеса. 

В зависимост от редица фактори, общите разходи за стартиране на франчайз на OsteoStrong® варират в различните страни. Моля, попълнете формуляра за заявка за информация за франчайзинг и ние можем да предоставим тази информация в зависимост в коя държава ще стартирате франчайз.

Не, не е нужно да имате опит в медицинската или здравната индустрия, за да бъде разгледана кандидатурата Ви. Търсим франчайзополучатели, които имат солидни умения за управление на бизнеса и ангажимент за отлично обслужване на клиенти.