СТАНЕТЕ

ЧАСТ ОТ


ДВИЖЕНИЕТО

НАПРАВЕТЕ ПЪРВАТА КРАЧКА ЗА OSTEOSTRONG ФРАНЧАЙЗ.

Попълнете формулярa и нашите представители ще се свържат с Вас, за да отговорят нa Вашите въпроси.

Kонтактна форма

СТАНЕТЕ

ЧАСТ ОТ


ДВИЖЕНИЕТО

НАПРАВЕТЕ ПЪРВАТА КРАЧКА ЗА OSTEOSTRONG ФРАНЧАЙЗ.

Попълнете формулярa и нашите представители ще се свържат с Вас, за да отговорят нa Вашите въпроси.

Контактна форма

Започването на ново начинание, като притежаването и управлението на бизнес, може да бъде най-вълнуващият момент в живота на човек. Знаейки какво да очаквате, преди да стартирате, ще Ви помогне да постигнете и надхвърлите личните си цели и очаквания. Старата поговорка „Ако не знаеш къде отиваш, точно там ще попаднеш“, е напълно вярна. Знаейки това, ние ще Ви да помогнем да постигнете успех с новия си бизнес, като заедно изградим Вашата пътна карта към успеха. Сигурен съм, че има някои въпроси, които се се въртят в главата Ви. Надявам се, че ще намерите тези отговори с удовлетворение. Разбира се, винаги съм на разположение за всякакви допълнителни въпроси.

Това е Вашето бъдеще с OsteoStrong!

Kyle Zagrodzky
Главен изпълнителен директор, OsteoStrong

СТАНЕТЕ

СОБСТВЕНИК

OsteoStrong предлага изключителна бизнес възможност. Докато изследвате франчайз системата на OsteoStrong, ние вярваме, че разбирате, че това е най-доброто решение за инвестиции в малък бизнес, което можете вземете. Нашата технология е уникална, маркетинговите ни канали са несравними и пазарът ни е наистина глобален по обхват и локален като ефект.

МОДЕЛИ НА СОБСТВЕНОСТ С OSTEOSTRONG

За разлика от много други възможности за франчайзинг, OsteoStrong се ангажира да предостави на своите франчайзополучатели най-силна подкрепа и интензивно темпо , които надминават всички останали.
Нашият екип е посветен да Ви помага във всяка една стъпка по пътя. От началото на процеса, до деня, в който отворите центъра си и след това. Ще бъдете изумени от грижите и вниманието, които ще получите по време на обучението си и последващата оперативна поддръжка!

СОБСТВЕНИК НА МНОЖЕСТВО ЦЕНТРОВЕ

При този франчайз модел, OsteoStrong създава тясно партньорство между собственик и мениджър, за да създаде успешно изживяване за членовете и потенциална възвръщаемост на инвестициите както за собственика, така и за мениджъра.

СОБСТВЕНИК/МЕНИДЖЪР НА ЕДИН ЦЕНТЪР

Притежавайте и управлявайте собствен франчайз с OsteoStrong. Този модел е идеален за Вас, ако сте страстен предприемач, който е готов да прави това, което обича и го прави щастлив – да помага на хората, като ги прави по-силни и същевременно да ръководи успешен бизнес.

own-a-single-os-franchise

ПРИМЕРЕН OSTEOSTRONG ЦЕНТЪР

OsteoStrong-Center-render

ПОДКРЕПА, НА КОЯТО МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ

След като станете OsteoStrong Собственик – Управител , нашите франчайзинг треньори ще Ви помогнат да стартирате и ще Ви подкрепят, докато Вашият център и членове се разрасват.

ИЗБОР НА ВАШАТА ЛОКАЦИЯ

Ние Ви помагаме да изберете идеалното помещение и да договорите наем за Вашия нов OsteoStrong център.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

 

Ние Ви помагаме с дизайна и доставките на всички уреди и мебели за Вашия център.

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

 

С помощта на видео обучение, ще бъдете преведени през всяко Spectrum устройство, OsteoStrong наука и изследвания, скриптове за продажби, базови маркери, маркетинг и обучение за софтуер iGo360. Онлайн обучението се завършва и след това стартирате с OsteoStrong  Университет.

ПЪРВОНАЧАЛНИ МАРКЕТИНГОВИ КАМПАНИИ

 

Маркетинговата програма на OsteoStrong Ви осигурява потенциалните клиенти, от които се нуждаете, за да започнете работа, преди да отворите центъра. OsteoStrong треньор ще Ви осигури плавен преход от фазите преди продажба до отварянето на центъра и начин на работа.

 

ОБОРУДВАНЕ С МАРКАТА OSTEOSTRONG

 

Нашата патентована технология Spectrum е достъпна само за центровете на OsteoStrong.

OSTEOSTRONG УНИВЕРСИТЕТ

 

Всеки месец се предлага обучение на живо. OsteoStrong университетът предлага пълна 3-дневна интерактивна възможност за обучение, достъпна за Вас и Вашият екип.

 

Темите включват:

 • Бизнес 101
 • Създаване на потенциални клиенти
 • Първо посещение
 • Базови маркери
 • Ценова презентация
 • VibePlate/Spectrum проучвания и Безопасност

ПОСТОЯННА ПОДКРЕПА

СЪЗДАВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛНИ КЛИЕНТИ И ПОСЛЕДВАЩ КОНТАКТ

Доказаната програма за реклама и последващ контакт с потенциални клиенти на OsteoStrong помага на центровете да имат постоянен поток от бъдещи членове.

WIN: КАКВО Е ВАЖНО В МОМЕНТА

 

Индивидуалният и групов коучинг чрез програматa WIN е предназначен да Ви подкрепи в ключовите моменти за Вашето представяне, потенциални клиенти и методи за изграждане на  дългосрочни взаимоотношения с Вашите клиенти.

 

ГОДИШНА ГЛОБАЛНА КОНВЕНЦИЯ

 

Вие сте част от семейството на OsteoStrong. Всяка година се събираме заедно от цял свят, за да поддържаме връзката помежду си, да споделяме и празнуваме.

 

НАШИЯТ БИЗНЕС МОДЕЛ

Бизнес моделът на OsteoStrong е пионер в технологията за подобряване на скелетната сила, на практика на пазар без конкуренция. Нашата иновативна технология променя на световно ниво възприятието за сила, представяне и физическата свобода с напредването на възрастта. В момента, с над 110 интегрирани уелнес центъра по целия свят, ние сме един от най-бързо развиващите се франчайзодатели в света и тепърва започваме. Това е Вашата възможност да станете част от глобално здравно движение в един от ключовите моменти в историята.

Разберете от собствениците на OsteoStrong , Грег и Тифани Престън за техния опит със стартирането на OsteoStrong франчайз.

ТОВА Е ДОСТЪПНА ИНВЕСТИЦИЯ

НЕКА СРАВНИМ

ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ

$250 000 нетна стойност

$45 000 ликвидни активи

ОБЩА ИНВЕСТИЦИЯ

$350 000 – $660 000

НАЛИЧНО ФИНАНСИРАНЕ

 • DCV Franchise Group
 • Sterns Bank
 • Lendio
 • Funding the Dreams
 • NCMIC Finance Corporation

ПЪРВОНАЧАЛНО ВЛОЖЕНИЕ ЗА ФРАНЧАЙЗ

ПЪРВОНАЧАЛНА ИНВЕСТИЦИОННА ЦЕНА

29,000 долара

$350,780 – $660,750

59,950 долара

$575,422 – $1,497,372

45,000 долара

$434,823 – $1,030,500

$80,000 – $160,000

$148,750 – $819,000

60,000 долара

$167,967 – $280,446

*OsteoStrong не гарантира за точността на тези вложения или първоначални инвестиционни диапазони; тези числа се базират на най-актуалните документи за откриване на франчайзинг на всяка компания.

СЕГА Е МОМЕНТА

Чрез партньорството ни с Тони Робинс, собствениците на OsteoStrong посещават Business Mastery, където научават техниките, необходими, за да продължат да развиват бизнеса си дори във времена на икономическа криза.

Чрез иновации, маркетинг и експертно обучение, нашите франчайзополучатели са в уникална позиция да се възползват от възможността, предоставена от днешната глобална среда.

Търсим предприемачи като Вас, с визия и страст за промяна.