8 ползи от PEMF (електромагнитна импулсна) терапия

Знаете ли, че PEMF терапията осигурява същите – и по-добри – ползи от медитацията. PEMF терапията имитира магнитната честота на Земята (7,8 Hz, за да бъдем точни), която служи като лечебен ресурс за вашето тяло.

 

PEMF е мощен лечебен инструмент за възстановяване на мускулите, рестартиране на централната нервна система, укрепване на имунната система и подобряване на клетъчното здраве. Има толкова много ползи от PEMF терапевтичния сеанс – той е извън този свят, буквално: астронавтите използват PEMF, за да се възстановят от изтощителна космическа мисия.

Какво е PEMF терапия?

PEMF означава импулсно електромагнитно поле. Този тип терапия изпраща ниски магнитни честоти директно в тялото. Тези ниски честоти преминават през кожата, за да проникнат и лекуват мускули, кости, сухожилия и дори органи. Много хора харесват PEMF терапията като неинвазивен начин за лечение на наранявания, хронична болка и дори дългосрочни проблеми като депресия и диабет. Целта е да се ускори възстановяването отвътре навън.

 

За да приложите  PEMF терапия върху тялото си,  използвате PEMF уред, постелка или възглавница. Електромагнитните импулси проникват в тялото на клетъчно ниво, стимулирайки вашите клетки да започнат естествения процес на оздравяване. Ето някои предимства, които можете да започнете да виждате от PEMF само след няколко лечения.

8 ползи от PEMF терапията

Изследване на НАСА и други органи установи, че терапията с PEMF може да доведе до следните резултати:

  • По-добра циркулация и кръвообръщение
  • Намаляване на болката
  • Подобрена мускулна релаксация и производителност
  • Намалено възпаление и подуване
  • Подобрена оксигенация в тъканите
  • Подобрено клетъчно възобновяване и възстановяване
  • Подобрена имунна система

  • По-добър сън

НАСА установи, че терапията с PEMF предлага рехабилитационни ползи за астронавтите, завърнали се от космоса. „Липсата на гравитация се отразява на костите, мускулите и сърдечно-съдовата система. Преходът на астронавтите от едно гравитационно поле към друго е интензивно преживяване, което изисква известно време, за да го възприемат“.  PEMF е установено от изследователи на НАСА, че значително стимулира растежа и възстановяването на тъканите, подобрява клетъчната функция и намалява някои невродегенеративни заболявания. Ако е достатъчно добро за астронавтите, то е достатъчно добро и за нас, земляните, нали?

 

Има и някои доказателства, които предполагат, че терапията с PEMF може да помогне за предотвратяване на стареенето. PEMF импулсите могат да стимулират производството на човешки растежен хормон и мелатонин, два хормона, за които е известно, че имат свойства против стареене (и помагат за съня). Биохакерите обичат PEMF терапията заради нейния потенциал да удължи живота ни и да подобри клетъчната регенерация.

 

PEMF работи за стимулиране на вашата автономна(вегетативна) нервна система, част от мозъка и нервната система, която контролира много части от лечебните и здравни способности на тялото ви. Тя също така контролира дишането, сърдечната честота и други жизненоважни функции. Когато сте в състояние да балансирате своята автономна нервна система, тялото ви е в състояние да функционира и да се възстанови правилно за по-кратко време. Доста невероятно, нали?

За да приложите  PEMF терапия върху тялото си,  използвате PEMF уред, постелка или възглавница. Електромагнитните импулси проникват в тялото на клетъчно ниво, стимулирайки вашите клетки да започнат естествения процес на оздравяване. Ето някои предимства, които можете да започнете да виждате от PEMF само след няколко лечения.

Възпозлвай се от БЕЗПЛАТНА сесия в OsteoStrong

Искаме да те поканим да направиш безплатна сесия в нашия център. За нас ще бъде удовослтвие да се запознаем и да изпробваш този иновативен метод!